23 december

Har nu inhandlat alla julklappar. Gjorde det faktiskt igår. inte för att jag var så tifig med det. Flera år har jag nu tjatat om att vi skulle lacka våra julklappar men det har aldrig blivit av så i söndags tog jag det som ett egent initsiativ och rotade fram lack och stämpel längst ner i en av lådorna med julpynt. Använde ett vanligt värmeljus som sen behövde tömmas gång på gång för att det droppa lack i det. Blev i så värst fint, men det var lite kul. Ernst gjorde det på TV igår och det såg så lätt ut. Tog typ inte ens 15 sekunder. Flera minuter för mig.

Vi åker till Farmor och Farfar efter typ frukosten imorgon. Fäöljer julkalendern också. Jag tittar alltid på julkalendern och har nog alltid gjort det. Det är en jultradition som gör att det känns mer som jul. Och chokladkalendern växer jag aldrig ifrån. Det är något speciellt med den chokladen. Den smakar alltid jul. :D

Kusinen ska också vara hos farmor och farfra i jul och så är det familjen. Vet faktiskt inte om det rä fler som ska komma . Vi har inte pratat om det.  Det är tråkigt att man ( i alla fall jag) slutar att längta efter julen lika mycket när man blir äldre. Det känns inte som jul imorgon. När vi köpte garn regnade det. Det har typ inte varit någon snö i år. Det snöade någon decemeter för någon månad sen men sen dess har det bara varit plask och slask. Usch nej! Nu vill vi ha snö! 

 

God Jul Och Gott Nytt År på er alla!


8 December 2008

Det här är min nya blogg! Jag hade en annan innan den här ,men jag glömde bort lösenordet eller e-postadressen. Vet inte vilken av dem :P Aja den hette samma sak som den här så det spelar inte så stor roll.

Sitter i skolan klockan är snart halv 4 och jag ska väl sitta här en timma till. En timma till! Kul?... Nej Jag vill hem och äta någonting. Jag tänkte att jag skulle fixa några skalade morötter i morse så jag skulle ha något att äta nu men jag hann olyckligtvis inte., även fast jag hade ganska gott om tid. Fick andra saker att tänka på. Just nu försöker jag få annat att tänka på än skolarbete, därför skriver jag här. ;P     Tja, ska man skriva om sin dag här? :) Ja kanske... idag i skolan så var det en polisbil utanför skolan. Det var några sjuor på skolan som hade blivit typ nedslagna och rånade i centrum. Så jävla hemskt eller hur??? Det var så folk berättade det i alla fall. Men de blev nog inte så skadade tor jag.

Nu tänkte jag, jag skulle berätta lite om bilden här under. Det är min kanin Nougat men vi sägger "alltid" Nogge. På den här bilden är han världens sötaste kanin!!! Inte sant? <3<3<3 Jag älskar den i alla fall, hoppas ni gör det också! Ses!


Jättesöt!!! by you.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0