min outfit


Old Pic

Bara för att jag inte orkade ta något nytt foto kommer här ett gammalt, nämligen från sommaren 2007 !
Omg, 6 år sen ! Tiden går snabbt.

collide

Hej du läsare!
Idag började vi skolan vid typ ett. Inget ovanligt med det, igår började vi tre (!) ... I alla fall så var vi på nationalmuseumet. Kollade in designmöbler, tavlor, diskborstar och sånt ;) Gick omkring där och sen var klockan plötsligt halv fyra och vi hade hunnit bli hungriga, så jag Sofia och Karin satte oss på espresso house och fikade. Chailatte in my ♥ .

Vi höres och synes nån gång!
PUSS&KRAM




Like a boss

Äta kinamat á la Elin style !

Sluta älta

Vi kan säkert alla tänka ibland att vi ångrar vissa saker som vi gjort. Jag hade en period när jag tänkte att "...Jag ångrar ingenting..." som i den där gamla låttexten med vemdetnuvarsomsjöng.  Och nu har jag kommit fram till att det faktiskt är väldigt lite jag ångrar. Att lära av sina misstag hör ju lixom livet till. Och om alla de saker som skett, inte hade skett då hade det ju varit en massa stunder och samtal som jag aldrig hade fått uppleva. Så på sätt och vis är det ju bra att inte ångra för mycket eftersom det ändå inte går att ändra på det förflutna ;)
 
Ha en bra dag!
 

Tors dag idag

Oh my god, Where is my hand ?!

Min Nya Blogg !

Lugn ! Denna blogg kommer att finnas kvar och jag kommer fortsätta att skriva här ;) Men nu i trean så håller vi ju på med ett projektarbete och jag har alltså skapat en blogg! Med bloggen vill jag hjälpa folk till ett miljövänligare liv, samtidigt som jag själv lär mig under arbetets gång. Smidigt va ?? ;)
 
Nej men du som läsare får jättegärna ta en titt där och om du tycker att den är intressant får du gärna klicka in på bloggen igen! Det får du förresten göra även om du inte är särskild intresserad av miljötips :)
 
Vad är adressen då undrar du ?!
Jo här nedan kommer en länk till sidan.
 
http://gronarad.blogg.se/
 
Ha det bra du som läser detta! Kram!
 

Nytt år !

Hej allihopa och god fortsättning!
Har varit off med bloggandet ett tag. Man tänker, eller snarare, Jag tänker att på lovet har jag så mycket mera tid och då kan jag ju passa på att blogga. Men det är snarare tvärt om. Det är så mycket annat som händer och som lockar mer. Jag är ju heller ingen superbloggare som "måste" blogga 2-3 gånger om dagen, och planerar inte att bli det heller. Skriver lite inlägg när jag har något jag vill dela med mig av :)
 
Nyårslöften
När det väl var nyårsafton hade jag inte riktigt tänkt ut något eller några löften, har snarare kommit på dem i efterhand. Bland annat så vill jag bli bättre på att ta tag i saker och att våga mer ! Så jag slipper de där orden;
Tänk om ...
Har även lovat mig själv att söka deltidsjobb, någon gång i vår sådär. Ska även bli bättre på att höra av mig till folk. Tyvärr inte en av mina starkaste sidor.
 

Love It !


RSS 2.0