Once an Adubber, Always an Adubber


So Damn Beautiful!

Ni måste bara lyssna på denna låt! Så himla vacker! Kan nog vara den vackraste låten jag hört :)
Masterpiece!


Det Ligger i Luften

Både igår och idag var det religionsprov på schemat. Anser mig nu vara expert på juden- och kristendomen! Eller inte. Haha, men det gick nog bra. Fick en ny religionsläxa som ska vara klart till veckan efter påsklovet men tar tag i den nu på en gång (efter att jag bloggat klart såklart, ähmm) för att jag inte orkar ta tag i det som är viktigare. Måste nämligen plugga till högskoleprovet, TRÅKIGT. DOck viktigt. Men allt löser sig ju ändå på nåt magiskt sätt. Vanligtvis. Kanske. Only time will tell.
 
Nu är det snart PÅSKLOV! Jag älskar våren! Och påsken! Det är förälskelsens årstid och årstiden då hela världen vaknar till liv. (Och tiden då jag blir ett år äldre.)  Det blir grönt, soligt och alla blir lite gladare för att det är soligt och bra väder utomhus! Yay, You Gotta Love It!
 

Birdy - Skinny Love

 

Vi Känner Igen Oss...



Feel the rockabilly style


just chillin in my heels


Dagens bildbomb inomhus !


Dagens bildbomb utomhus !


Dalarö med Frida


Guilty Pleasure

Miley Cyrus - Goodbye


begin again

Har nu på allvar kommit igång med jobbsökandet så har suttit nu lite på eftermiddagen och fixat och grejat med sånt. Skulle inte sitta fel med lite arbetserfarenhet och lite pengar :)  Nog skrivet. En bild säger mer än 1000 ord så nu kommer här drygt 3000 !
BYE!

 

Nobody's perfect

Lika vackert som förra gången jag försökte få ihop mitt ansikte på fyra bilder. Men jag bjuder på den ;)
Ha det bra!
 
 

Mello style

Lite riktig musik i melodifestivalen! Helt klart min favorit!


Det är din tur nu

Det finns andra som också är lämpade, men du är den ende som verkligen bestämt sig.

Du har kanske inte störst talang, men du är den som vill det mest. Det är viktigare för dig.

Stark. Rak i ryggen. Stolt. Fokus på nästa steg. Handlingskraftig. Du vet att du behöver göra också, inte bara tänka.

Du tror inte på dig själv till 100 procent hela tiden, du hamnar i svackor som alla andra, men du ska bara ha det här. Det är din tur nu.

Du tycker inte att du är störst, bäst och vackrast. Det är inte nödvändigt. Du är ödmjuk men beslutsam, mer rakt på, mer distinkt, än alla andra. Du har en annan blick än tidigare.

Vem har sagt att det ska vara lätt? Det är inte ens enkelt att vara sig själv vissa gånger. Upp med dig. Minns varför du stakade ut den här riktningen från första början. Kom ihåg att du gör det här för fler anledningar än bara för din egen skull.

En luftig idé. Uppfriskande. Drömmen om att vinna tufsas av vinden, men den finns ändå kvar. Håll i nu.

Vänta, avvakta, tveka, det är vad som snurrar i huvudet hos de andra. Du tänker bara: Det kommer inte bättre tillfällen. Jag har väntat länge nog. Go for it!
 
//Olof Röhlander

Solsken

Skulle plugga men det slutade med att jag satt och letade efter en studentklänning! NU måste jag dock ta tag i plugget innan jag får alltför dåligt samvete för att jag sjutit upp det.
BYE!
 

RSS 2.0