lektionskul

Idag på biologin så pratade vi om XX och XY kromosomsgrejs och så pratade vår lärare om hur en kromosom kunde vara sjuk (bära på en sjukdom) och hela tiden så sa hon "han hade ett sjukt x", "mormor hade två sjuka x" och liknande. Jag, Sofia och Elina kunde inte sluta skratta åt det. Made my day ! ;)

vi kommer alltid ha Paris


finns det en så finns det flera


leenden smittar


onsdag

Mitt horoskåp sa att jag vill äta frukost till alla måltider, weird horoskåp tänkte jag. Men till lunch idag har jag bara ätit mackor... hmm

helgen

Sofia och en kompis till henne har fyllt år, så igår var det fest hos henne. väldigt kul! :D
Ebba berättade för mej om bilden här nedan och sökte upp den idag, såå sann! Hahahaha den gjorde min dag xD



En version av den :p


enchanted



snart till skolan


coool


14 februari

Glad Alla ♥ Dag !


min förutspådda vecka!

Väduren 21/3-20/4
Väduren 21/3-20/4

Bra vecka för nöjen och sport, men allra mest handlar det ändå om kärlek. Du är maximalt charmig just nu och dessutom är du försedd med en rejäl portion tur. Om du vill få ett förhållande att gnistra lite extra eller om du vill inleda något nytt spelar mindre roll. Många möjligheter.

Här skapar de minsann höga förhoppningar för en, haha. den som lever får se ;) vill ni se era egna horoskåp hittar ni dem på veckorevyns hemsida !


låtar om tonåren

15



16



17



18


Lonesome When You Go


gammal favorit


me having a "Latte"




do your knees go week ?


ledighetsgrejs

Igårkväll, var det filmkväll med cornelia och elisabeth, såg filmen four lions. Helt sjuk humor. Handlade om några killar som ville bli terorister och hade som mål i livet att spränga sig själva. xD sick movie...

Idag däremot så har det varit en lugn dag. Softade lite på förmiddagen, gick lite i skhlm med ebba sen, köpte en tröja. Letade efter ett mintgrönt nagellack, men det får bli senare ;) Sen melodifestivalen på kvällen. Följde hela tiden måns zelmerlöws tweets där han skrev sina åsikter om alla bidragen. fett kul :)))


fantastiskt tråkig rubrik

Finn tre rådjur !



Finn en Elin !


RSS 2.0