nu eller aldrig


moi et soeur <3

Måste bättra mig på att ta foton utanför hemmet. Får ta och skriva en påminnelse på handen eller knyta ett litet rött band runt fingret eller nåt så att jag kommer ihåg att knäppa av ett kort då och då :p



Min Dag

Då vare torsdag då !
Vi var några från klassen som planerat att vi skulle käka frukost i skolan idag, blev snopna när matsalen stängt tidigare -.- aningen surt... men istället så drog vi till centrum och handlade lite frukost, och sen satte vi oss i en park och käkade. Borde definitivt göras oftare ;)

Idag hade treorna sin avslutningslunch. TÄNK att det bara är ett år kvar för oss. Allt går så himla snabbt, jag hänger inte med längre.

Hare najs ! :)




Standing Still

BÄSTA efter Loreen i Eurovision <3


Citat




hemmakläder



VI VANN !!



Bara för att den passar lixom ;)


smultron


Nicest Thing


FREEEDAG

Tjena alla läsare! Alltid lika härligt med fredag, lr vad säger ni? Idag så kom jag till skolan 9.20 för designlektion, pausade med lunch vid klockan tolv ungefär och vid typ kvart över ett var skoldagen slut. Fast har inte riktigt haft koll på klockan idag, så skönt att inte hela tiden känna att jag måste ha koll på tiden. Vad är klockan nu förresten ? Ingen aning ^^

Klassen håller dessutom på med att för fullt planera vart vi ska ha våran studentskiva nästa år. Lutar år Blekholmen eller Göta Källare, folk är lite oense :p

Sofia undrade om jag vill hänga med henne och några av hennes kompisar ut ikväll. Har ju fyllt 18 ;) men känner att första gången jag drar ut så vill jag känna alla personerna som hänger på.

Hare najs i sommarsolen nu !
Puss och Kram !


 

Bara för att då ;)


Elin i ett nötskal



Bl.a. så Älskar jag Låten !


it's onsdag


denim


here I am, once again


This is how I feel !


klämdag

Var inne i stan med Ebba på förmiddagen och shoppade lite. Köpte en asgullig klänning från H&M! Visar den nog senare nån gång ;) Byebye!



en glass


Rösta ! ;)


Rösta på mitt bidrag i tävlingen Style your shoe på shoestyle.se!

Let's Dance

Najs dag ! Jag och Linda hade vår musikuppvärmning på idrotten, gick bra! Sen resten av lektionen fick vi i klassen prova på svärd som vi snurrade och så gjorde vi aslångsamma steg till. haha, fett konstig grej att ha på gympan, kunde inte sluta le :p folk som gick förbi stirrade. Haha xD Och nu sitter jag och tittar på let's dance och imorgon så är det genrep inför dansuppvisningen som är i helgen !

Hare najs !


röd

Snart till skolan och nationella prov i engelska ! See Ya ! :D


AW ♥


Två låtar!

Phoenix - Lisztomania



Guilty Pleasure


Haha

Jo det var en rolig jämförelse som jag hittade :p

"Tjejer är som äpplen på träd..de bästa finns på toppen av trädkronan.
De flesta pojkar vill inte försöka klättra efter de riktigt bra äpplena eftersom de är rädda att ramla och göra illa sig.

Istället nöjer de sig med de ruttna äpplena på marken, som inte alls är lika goda men desto lättare att få tag i.
I och med detta får äpplena i toppen för sig att det är något fel med dem, när det i verkligheten är så att de är fantastiska.

Men det gäller bara att ha tålamod och hänga kvar i toppen, för en dag kommer den rätta killen, han som är villig att riskera lite för att få ett riktigt gott och bra äpple och som inte är för feg för att försöka nå det han egentligen vill ha."

müsli i korsning


från fuerteventura


onsdag


sommarvärme

Någon mer som ÄLSKAR vädret idag ??
UNDERBART

Vackra Långasand

Har varit i Långasand över valborg men är nu hemma igen. Asmysigt där nere som alltid. Vi kom dit i lördags och i söndags fixade vi bara i stugan och på tomten, lärt mig klippa gräsmattan, haha :) Sen igår så var vi inne i Falkenberg och gick i lite affärer och åt thaibuffe till lunch. Asfint väder har det varit. Och idag så var det 19 grader och soligt när vi skulle åka hemåt. Stannade i jönköping och hälsade på morfar en stund. :) Känns konstigt att det är skola imorrn. :/ fick jag bestämma så skulle det vara ledigt resten av veckan oxå ^^






RSS 2.0