söt video


wey för att vara färgglad!


retarded


Okej, skumt inlägg.. men man kan ju inte bara ha bilder där man ser norml ut ;)

borstat håret


in school

Sitter i skolan på designlektionen men har för tillfället inget för mig så jag och sofia sitter och tittar på youtube-videos och sjunger med till introlåtarna för gamla barnprogram.

onsdagskläder

Hade matteprov idag. Har pluggat asmycket de senaste dagarna. Men även fast man pluggat så är det ända tal på provet som man har svårt med... :@ Men det gick väl ändå bra tkr jag. :)

naaaajs


yakiniku på gång!


Haft fullt upp den senaste tiden, men nu bloggar jag om mitt å ebbas matlagande! Mums!

moi aujourd'hui



me and my sign

Har inte riktigt kommit igång än, men snart så :p

bio och ikea

Vaknade vid 10-tiden idag. Pluggade lite på förmiddagen. Och sedan vid tre så infann jag mej på heron city för att se på "Apornas Planet (R)evolution" men Cornelia och Elisabeth. Inte min typ av genre direkt, men jag såg trailern innan och tyckte att den verkade bra! And I was right. ;) Efter filmen tänkte vi att vi skulle få någonting i magen. Slutade med att vi gick till ikea för att käka på deras 5-kronors café. Najs najs! Tog sedan bussen hem, killen bakom mej var skum.. han satt typ och vissla någon läskig melodi. :o Konstigt egentligen vilka saker som man tkr att skumma. Vissla kan ju vem fan som helt göra, men om det sitter ngn människa ensam och gör det så uppfattas han som skum. Alla har nog tänkt i de banonarna ngn gång. :)





Dessutom fick vi en sån här chokladkaka gratis var innan vi gick in i salongen :D

lockis å plattis



fredagsklädd

Tjohoo! Idag fick vi sluta tidigare eftersom våran engelskalärare var sjuk (någons olycka är ngn annans lycka..) :)
Imorgon efter lunch så ska vi sätta upp Elinas åttamannatält som vi ska bo i en natt sen när vi ska till utö nästa vecka. Många är negativa till att vi ska ut och campa, men sen är det flera som tkr att det ska bli kul oxå, bl.a. jag. :p Inte för att jag har ngn erfarenhet av det precis, ähmm. Men nån gång ska väl vara den första.

dagens outfit


nya teckningar


Danny Saucedo

http://rosendahlaren.blogg.se/

Veronica Maggio

aj aj aj

Är frisk nu, var till och med på dansen igår men jag hostar fortfarande. Och all hostning har lett till att jag de senaste dagarna har haft en sjuhelvetes muskelvärk. Nischt najs...

toast

ELIN SMÄLT

teckningar!

Här är det som jag har skissat på de två senaste dagarna. Fick plötsligt igår en impuls att rita, så jag satte igång! :D Alla bilder är ritade utifrån riktiga bilder, få se om ni känner igen personerna. ;) De blev väl mer eller mindre som orginalen. (Namnen står under bilderna om du inte kan lista ut vem det är).

Robert Pattinson

Elin Rosendahl (Moi!)

Nick Jonas

Taylor Swift

Liam Hemsworth

vänta och se...

Har lite planer på att skanna in några bilder i datorn som jag tecknat de senaste dagarna. Så som rubriken lyder, det är bara att vänta och se...

läsning på schemat

Håller för tillfället på att läsa denna boken. Har bara sett första filmen (därifrån klippet) men blir nu sugen på att se tvåan när jag läser boken. Har även hört att det ska komma en trea, najs najs ;)


första torsdagen.

Försökte att förut idag ladda upp en bild ifrån skolan. Det var en bild från den grafiska kommunikationen där vi har tagit bilder på oss själva och som vi gjort om i photoshop så att vi ser ut som "seriefigurer". Haha, mkt kul. Förutom att det ser ut som att mitt hår består av ormar. men annars var den bra :p Så ist blir det dessa bilder på mej som varken skriker bra kvalitet eller bra poser. Men ändå ;)


höst

Höst --> Kallare
Kallare --> Stickade koftor
Stickade koftor --> Måste ha
Nästa gång jag åker för att shoppa så kommer jag antagligen att införskaffa mej en kofta som den här under, fast i GRÅTT ist. :) Blir snyggt med ett par tajta jeans till och svarta kängor. Weyy! Jag och Ebba ska ju få våra pengar som vi tjänade ihop när vi fixade och grejade med staketet i somras.


min tur!

Nu har jag äntligen fått mitt körkortstillstånd. Men vi måste inskaffa oss en skylt oxå. :D Sen en grej som inte har med körkort att göra, men i somras när mamma, moster, jag och en kusin skulle till "Allsång på Vallarna" så skämtade vi om att vi skulle ha en sån övningskörningsskylt skylt när vi var på väg dit då vi "värmde upp" med sång, haha. Vi var alltså en Övnings-Kör :p


lunch


unvarnished

Osminkad dam hade tråkigt & tog kort på sig själv.

vad har hänt med olle??

Han fick en sån liten lyxig guldbiljett.

Wanye Kest


älskar första meningen


Peggy Lee - fever


vad är grejen?

Vad är det med idol och skalliga jurymedlemmar egentligen??

inte alls skumt... + Jonas Brothers SOS



Alla barnen:

- hade vänner förutom Hektor, hans pappa var rektor.
- höll för näsan förutom Lis, för det var hennes fis.
- springer bort från styckmördaren förutom Assar, han ligger redan i kassar...
- var med i WWF-fonden förutom Amanda, för hon sköt en panda.
- kom levande från labbet förutom Walter, han hade ätit salter.
- flöt förutom My, hennes flytväst var av bly.

FML

Känner mej sjukt hängig nu på kvällen. Varför är det som värst på kvällarna?? :(
Har nu kollat på shrek- forever after och druckit honungste. (vi hade slut på mjölk, haha)


sick friday (literally)

Kände igår att jag höll på att bli sjuk så när jag inte var med på gympan så passade jag på att ta några kort. Fick tyvärr inte med när de rugby-tacklade varandra ;)
När jag kom hem efter skolan så kände jag för en kopp varm choklad :D så det kommer en bild på den oxå!
Nu till dagen, jag var osäker imorse om jag skulle till skolan men jag ville inte missa några lektioner, känns som att man missar så HIMLA mycket bara man är borta någon dag. Hoppas bara att jag inte smittat någon. :s (Förlåt i såna fall !! :) ) Sedan efter att vi slutat skulle några av tjejerna i klassen dra till skärholmen men jag kände att det vore bäst (men inte roligast..) om jag åkte hem för att vila bort det som fortfarande sitter i av min sjukdom. Så nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Kanske att jag sätter på en rulle och unnar mig en varm choklad med marshmallows. Dock har har fortfarande ont i tungan då jag brände mej på gårdagens, haha :p Hade egentligen tänkt att vara lite nyttigare f.o.m. september men igår och idag får bli undantag ;)


RSS 2.0