taylor swift


Sobes and Chomik !

Josh och Josh som jag skrivit om tidigare. Så härliga! Thecomputernerd01 (till höger) är helgrym och joshsobo är såå snygg ;)
och på denna bild aningen spexade :))
 

Ikväll Skiter Jag i Allt


Grymma Allstar Weekend


Gamleby !

Halvgamla bilder på mig och Ebba från när vi var gär för kanske 2 år sen sådär :) Både igår och idag har det varit fint väder. 28 grader i skuggan. very nice! Imorgon lämnar jag, pappa och ebba farmor och farfar i nån dag för en kort visit på öland. Men kommer tillbaka hit på fredag kväll!
Hare najs! :)))


the sims

Nu blirä The Sims!


biltur

I fredags åkte jag, mamma och pappa för att hämta Ebba på Landvetter som varit på språkresa med våran kusin Anna. På hemvägen stannade vi och lunchade i gränna där bilderna är tagna ;)


the american dream

Vaknade tidigt idag, eller ja, tidigt för att vara sommarlov iaf dvs klockan nio ;) Har kommit igång bra med övningskörningen nu så vid tolvtiden körde jag till Sofia. Så dagen tillbringades med Sofia och Karin. Tittade lite på semesterresor - Sveriges väder den här sommaren är ingen hit precis. På kvällen sen så var jag på riskettan, så då kan jag checka av den från listan. Men att sitta i mer än tre timmar gjorde mig lite mosig i huvudet. Promenerade sen till kvarnbergsplan där mamma hämtade upp mig.

Och här är en av Allstar Weekends nya låtar ! ENJOY!


The life of Zachary Porter!

fääärg


här vare kunskap !

Cyklade förbi gamla skolan för nån vecka sen sådär :p
it's been a while


Lite Nice Bilder

Här var vi alltså :) och hade det najs. Alldeles för många najs skämt när vi pratar om Nice. Måste lägga av, haha :p





Tjodå!

Godnatt Bloggen!

Juli 12, 2012


On my mind

Har varit lite seg på att blogga som ni märkt, det finns ju roligare saker att göra under sommaren, vill ju inte sitta och trycka vid en dator lixom. Men hur som helst. Har ni hört Robins nya låt. Helt grym ju! Första gången jag hörde den var jag övertygad om att det var nån grym amerikansk snubbe, haha x) Här är den iaf !
 

hemma

Ska snart iväg till Cornelia! Sola lite grann och så :)
Hare najs! Bilder från Nice kommer nån gång senare under veckan


Jacka från Monki, linne med djup rygg från JC, shorts från Fuerteventura och skorna är från Kullens Skor i Falkenberg, dock är den ena converse och de är köpta med kanske två års mellanrum ;)

NICE

Äntligen så funkar wi-fi på hotellet ! har ingen dator här, så skriver från mobilen. Jag och mamma är i Nice nu iaf och idag har vi vart på en guidad tur. Här kan man snacka sommarväder! Hare najs! Kramar på er

RSS 2.0