När det var sol


Ser man lustig ut så gör man

Är det inte soligt så får man roa sig på annat vis när man sitter i stugan (t.ex. med virveleffekten på kameran).
 

Bara innan det nästa

Förbered dig på att om inte allt för lång tid så kommer ett lite längre blogginlägg. Så kika in snart igen!
Hare najs så länge!

Midsommardagen

Igår så regnade det när vi gick till midsommarstången. Jag, Ebba och Sara dansade tillsammans runt stången med alla barn och föräldrar. Det är ju bara midsommar en gång om året ;) och sara hade lovat en kompis i usa att skicka bilder där vi dansade små grodorna :p
Hare Najs!

Kvällen

På kvällen så gick jag, mamma och Ebba till berget vid stranden och grillade korv. Två av dem trillade ner i sanden. Jag hade turen och slapp ta en av dem, så jag slapp knastret mellan tändern ;) Sen var det dags för övningskörning för min del. Och det vart premiär för mig med att köra på riktiga vägar, kändes fett mäktigt haha xD Körde till och med i 65 km/h. Lite imponerad av mig själv, visste inte att jag klarade av det :p





Ullared

Nu är vi nere i Långasand och idag så var jag, mamma och Ebba på Gekås och shoppade en del!





NY FILM !

Äntligen så är den här! Ebbas och min helt nygjorda film! Vi började lite smått igår med att planera och sen idag på eftermiddagen så blev vi klara med klippning och allt! Very nice :)))


sommarlovsvecka!

Tjena alla! ^-^ Så vad har jag gjort den senaste tiden då ??
I torsdags träffade jag Ida för första gången på alldeles för lång tid. Vandrade omkring lite i stan, bakade och såg alla Sagan om ringen-filmerna ! :D

(Har även köpt en ny tröja, haha) ;)



Festival

På eftermiddagen så drog jag och Ebba in till Kungsan för att med en massa andra människor titta på RixFM-festivalen med många kände artister. Här under ser ni Loreen, Danny, James Morrison, Moa Lignell och Erik Hassle :D






It's summertime !

Dagen som man gått och längtat efter har äntligen kommit. Nu är det SOMMARLOV! Som de sjunger i sången nedan "No more waking up at 6am". Tyckte bara att den passade så himla bra för tillfället ;)

Är och har varit asfint väder idag! Efter avslutningen i aulan så var vi några stycken som drog hem till Elin och njöt av att det är sommarlov. Känns ändå overkligt på något sett. Och det här är det sista vanliga sommarlovet, för vem vet vad som händer efter trean ??


less is more


dan före dan

Lite fina bilder från idag :D (och en bild på mitt bananskal) ^-^ fint värre !
I alla fall så inleddes den sista "arbetsdagen" i årskurs 2 med den sista idrottslektionen ever, lite sorgligt ändå. Sen idag, så var det den så kallade skoljoggen eller gymnasieloppet eller vad de nu kallar det, och vi gick självklart hela loppet!

Sen när man kom i mål så fick man käka lunch "i det gröna". En gång i slutet av varje läsår så står kökspersonalen och grillar typ hamburgare till hela skolan. Trevligt värre! :) Så vi satt på gräsmattan och käkade lunch!





Tyskland 2011

Nämen gud vilka snygga brudar !


Täääxt

Nu ska jag ta mig tid att skriva ett långt blogginlägg här. Var aslänge sen jag gjorde det. Gjorde det väl främst när jag precis börjat blogga, dvs. 2008. Man brukar ju säga att en bild säger mer än 1000 ord och för något år sen använde jag det som en ursäkt för att jag inte skriver så mycket på bloggen, utan istället lägger upp bilder och låtar.

Är lite uttråkad. Har dessutom sen igårkväll känt mig lite sjuk. :/ Ena sekunden fryser jag och nästa svettas jag ihjäl. Inte den härligaste känslan... Men som tur är så är det ledigt idag iaf, nationaldagen vettu. ;)

Igår satt jag och kollade på lite youtube-videos och kom på något sätt in på en massa videos där folk visade upp vad de hade i sina handväskor. HAha, varför skulle man vilja veta vad folk har i sina väskor ?? Men de hade asmånga visningar, så det finns folk som sitter och tittar på de videorna :p som jag oxå gjorde, ähmm. Funderar på att nån gång när jag har tråkigt göra en sån video bara för att.

Och som avslut, en bild på mig från sommaren 2007 :p


lillabloggen

Gangster-Jocke är ju fan bäst, haha xD
3.33 - 3.49
skrattar lika mycket varje gång
"Jag ska göra armhävningar så hon blir stolt!"




söndag

Idag var jag och lunchade på Vapiano med den här fina tjejen !


studentgrejs 2012

Idag tog treorna på Hudddingegymnasiet studenten. Vi var där vid kl. ett och kollade fast att det regnade, och blåste, och var kallt... :p



oskarp bild på en fredag


RSS 2.0