lilllördag

Idag slutade vi skolan vid elvatiden. En lektion som gick bort och med det en 2h håltimma. Softish! ;)

Bild från i måndags när jag och Elina var inne i stan. Man hinner med mycket när man har en 3 timmars håltimma. Dessa håltimmar asså -_-

Keith Urban - Somebody like U


120920 torsdag


AWKWARD

Började idag med att följa serien awkward som gått och går på mtv. Har redan sett mer än halva första säsongen. Är BEROENDE! haha :) Grym serie. Inte sett den än? Mitt råd: Gör det!
 
 

120918 tisdag

Har under flera dagar nu på min dator inte haft något internet, en av anledningar till att jag inte lagt upp några bilder på sista tiden. Nej nu ska jag nog ta och plugga lite trafikteori. Folk in min omgiving har börjat få körkort så jag blir lite motiverad till att själv ta tag i det på riktigt ;)

If These Walls Could Speak ♥

Listen annd LOVE


9e september 2012

Hoppas ni har en bra helg!
 
I fredags var jag med Sofia och Karin i Huddingehallen och körde Zumba. Igår morse när jag vaknade sen så hade jag så mycket träningsvärk i benen att jag knappt kunde sträcka helt på dem, haha. Ska nog börja jogga lite mer på min fritid. Hade ju en period i slutet av våren då jag joggade flera gånger i veckan, men min fot/vrist/smalben blev typ överansträngd eller nåt, så kunde inte träna på tre veckor. -.- Kan ju säga att jag kom av mig lite då, ähmm. 
 
 
That's life typ.
Hare najs
Puss&Kram
 

Badrumsspex

Har för tillfället hakat på TaKortPåSigSjälvIBadrummetMedUrskyggBakgrund trenden, dvs. lagom fina handukar och våtrumstapet.
Haha
 
Nej men ta nu och titta på dessa lagom vackra bilder och hare najs så hörs vi nån annan gång!
Puss&Kram




Best Cover EVER !


RSS 2.0