Jon Mclaughlin


jag idag



moi aujourd'hui


fanta sea


guitar

Fick ju en gitarr i julklapp och nu övar jag på en låt som jag antagligen kommer att lägga upp på youtube. Om den blir bra. Haha ;)


sovmorgon


tiiisdag nu igen


we're only human


underskattad låt


Bra att veta !

Grejar med min blogg. Så om nåt ser konstigt ut så är jag på G att fixa det !

Din favoritfärg om din personlighet

Googlade på "Musik säger mycket om en person" och kom till en sida där följande stod :p Ganska spännande måste jag säga. Själv har jag favoritfärgen röd ! :) haha

Psykologer har under lång tid hävdat att färger ger mer spänning och känslor åt våra liv. Vad säger dina favoritfärger om dig som person?
Orange: Om orange är din favoritfärg är det hettans, eldens och skördarnas färg du fastnat för. Det innebär att du förmodligen fungerar bra i sällskap med andra. Du tenderar att vara social och hatar att vara ensam. Om du känner dig nedstämd kan en gnutta orange lätta upp dagen och få dig på bättre humör.

Gult: Det här är de kreativa och konstnärliga personernas färg. Om gult är din favoritfärg så har du en glad personlighet och du tenderar att vara intellektuell, idealistisk och påhittig.

Grönt: Det här är färgen som påminner oss om fräschhet, säkerthet, avundsjuka och kamouflage. Om grönt är favoriten är du en tillgiven och pålitlig vän som tenderar att vara uppriktig och som tänker på moral. Du är en person som bryr dig mycket om ditt rykte och när du påbörjar något, ser du till att avsluta det.

Rött: Den dynamiska röda färgen är kärlekens, modets, ilskans och glädjens färg. Om du föredrar rött är du impulsiv, möjligen atletisk, sexig och har en benägenhet att svänga i humöret. Du har bestämt dig för att leva livet fullt ut.

Blått: Det här är lugnet och fredens färg och står även för kunglighet. Om blått är din favoritfärg är du kapabel, känslig och en fantastisk vän. Du är noga med hur du klär dig och mycket fokuserad när du arbetar med något.

Lila: Färgen lila, som står för lyx och det sensuella, hjälper till att släppa loss kreativiteten. Om lila är din favorit, kan det hända att du upplever att din starka, känsliga och observanta personlighet gör dig till en ganska unik person.


MUSIC

Defines my mood
Soundtrack to my life
Soothing
Relaxing
Inspirational
Expressive
Freeing
Artistic
Joyful
Inner monologue
Brings friends together
Timeless
Love

Josh is the king !


skooojigt..

Nej inte så skojigt. :p Men tänkte bara demonstrera hur mkt PLATS det tar när man pluggar matte. Har lagt alla mina saker som jag hade på skrivbordet på sängen så länge. Ska bli hur skönt som helst i trean när mattekurserna är över, iaf för min del. Ska ge Ebba min miniräknare grafräknare, haha. Hon kan få den i födelsedagspresent så där lagom till skolavslutningen. Nu vet du det Ebba ;) Bye bye !
Kram kram !


här vare jag



sommaren 2008

Som sagt : vill ha SOMMAR ! Så jag laddar upp med lite gamla sommarbilder. Jag och Ebba kör fotboll med en volleybollboll . Ni ser hur fokuserad jag är, mitt bollsinne är inte det bästa direkt :p Smal jag var då oxå (!)


This is CRAZY !


vill ha sommar !


Frankensteins monster lr nåt

Hahhahahahhahahhahahaha !
Inte det "konstverk" jag är mest nöjd med, ser som sagt ut som någon skum ihopsatt människa. Men eftersom jag ansträngde mig (haha) med att göra den så lägger jag upp den. Sitter här med ett leende på läpparna. du med ?? :p



asgullig låt ♥

Good feeling-låt ! blir glad bara av att lyssna på den :)


Sobes and Chomikk !


skruvat framför kameran

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Vi i klassen visste inte om vi hade något projektarbete på morgonen så vi gjorde en pakt på facebook och sa att om ingen kommer så blir det inget. Haha ;) men några kom ändå.. :p Nu blir det plugg och ikväll dans !
Kram kram !





Arga snickaren

Spelade in från tv:n igår. xD
"Det är bara för oss att slita ner hela skiten och göra om"



hallå världen

Bara för att jag valt att platta håret så ska det självklart regna (snöa?!) ute. Ikväll ska jag på resurang med Cornelia och Elisabeth i stan. Var ett tag sen vi träffades, ska fira att jag fyllt år ^^ Så får se hur mycket plattat mitt hår kommer att vara när jag vistats ute ett tag ;)



kvällspromenad





frukost

Så kallad superfrukost som jag och Ebba har kommit att kalla det ! :)



evening


bio

Pluggade lite matte på förmiddagen, då kan jag säga att jag pluggat något idag iaf. Aja, sånt löser sig alltid så småningom känns det som, haha. Sen på eftermiddagen så åkte jag till Heron City för att möta Sofia där. Vi hade
för ett tag sen planerat in att se Titanic när den skulle komma i 3D. and so we did ;)
Vacker film <3


shopping






kväll

Bildlöst inlägg ! Bilder med shoppingfynd kommer imorgon förhoppningsvis :)

en gång en påsklovsdag



thecomputernerd01 !


Gamleby

Tjoo brääää alla ! ;) Är i Gamleby med familjen och hälsar på hos farmor och farfar. Vi besökte farfar idag som för tillfället är på sjukhuset så umgås med farmor här. Har proppat i mig en massa god mat , fika och påskgodis. Påsken är verkligen godisets högtid. Är så inte sugen på godis längre alltså .. haha :) Imorn bär det av hemåt igen. lite tråkigt :( Men ser fram emot min och ebbas planerade shoppingdag som vi ska ha i veckan. haha ;)

påååsk


moi

Den här teckning fick jag av Elina när jag fyllde år. Äre likt tkr ni ?? :p


favorit från 2003


3 april




apriiil

Försov mig idag för ovanlighetens skull ;) Vaknade halv elva av att ebba väckte mig. Lunchade hemma och åkte sen till skolan och var där vid ett för att ha en lektion där vi inte ens gjorde särskillt mycket vettigt, haha x) Senare i kväll blir det dans. Blev en konstig dag. Har suttit och slitit en del med fysiken som vi har prov på imorn. Wish me luck ! :)



sötis sover ! ^^

sådär lagom


Earth Hour

Var i Hågelby på earth hour där mammas kör sjöng några sånger och så uppträdde amanda fondell oxå :)


RSS 2.0