Sommarlovsfredag

Nu är det andra dagen på sommarlovet. Igår var jag inne i stan och på kvällen gick jag och Ida på en "lyxig shoppingkväll" med tidningen glamour i PUB huset. Man fick någon liten presentpåse. ;P den var najs. hehe... Nu sitter jag hemma hos Ida. Det regnar ute idag, ganska mycket. Jag har ingen jacka eller paraply med mig bara en tjocktröja. Det var ju så varmt igår!

Om bara en vecka åker jag till England Isle of Wight!!! Jag och min kusin Sara ska på språkresa konfirmnadkurs där. Vi ska åka från Landvetter och vi ska vara på flygplatsen redan klockan 4.45! PÅ morgonen. Vi måste gå upp typ kvart över två. Jag hatar när folk skriver "sakna mig inte för mycket". Så irriterande.

Ja, ja vi hörs någon annan gång!
/lillsnuttilutt


Regn å Rusk

Har ni någon gång upplevt att ni suttit på knä för länge, så att när du sen reser dig har du så ont i benen att du typ ramlar ihop? Det har jag haft  ;P Ni kanske tycker det är en konstig grej att skriva om? Det är det också, haha! Imorgon i skolan ska typ ha fotbollsturnering, skitråkigt. =skitturnering. Har aldrig gillat fotboll och kommer antagligen aldrig att göra det heller. Det är typ bara roligt när man spelar med dem man känner. Jag tror faktiskt inte att det är speciellt viktigt att man är med på den där turneringen.

Jag vet inte vad jag ska skriva så jag har en aning tråkigt, men det är tråkigt att läsa om någon som skriver att den har tråkigt. Fast... nu har du ju läst om någon som har det. Det var väl onödigt? Nä blev det bara ännu tråkigare. Fast det var lite roligt att skriva, haha!!

Nu har jag lite roligare... lättroad haha. Som vanligt dá.
Det är najs att kunna underhålla sig själv!  ;D

 Wrappad bild

RSS 2.0