more thursday


torsdagens outfit!

Here it comes!


If you never try you'll never know

Hej alla! Tog lite bilder på dagens outfit igår men har inte haft tid att lägga upp dem. Men någon gång nu i helgen så kommer dem.
 
Ha en bra helg! Hare najs!
 
 
Mitt nya motto som jag ska försöka att tänka på lite oftare ;)

Colorful lr somthing

That moment när det blir askonstigt ljus med webbkameran så du blir tvungen att göra om alla bilder till konstiga färger så att håret inte ska se råttfärgat ut. OKej, jag erkänner att håret ser typ grått (!) ut på bilderna nedan. Men det är okej för när man är grön i ansiktet  så spelar just det ingen större roll ;)

Det var min djupa tanke idag. Imorgon går min one and only lektion bort så det blir träning i Huddingehallen istället :) får se om träningsvärken som jag har nu i magen är kvar imorgon oxå. Gör ont så fort jag skrattar. Får sluta skratta. Hahaha *aj* ;) Nej får ta och lära mig att skratta utan att spänna magmusklerna istället, eller träna mer, eller skratta mig till ett synligt sexpack! Bra idé. Kör nog på det sista förslaget! haha ;)


All Too Well <3


Jump! for my love

Erä FREDAG så är det! Tänkte ta lite dagens outfit bilder men hade ingen lust att stå rakt upp och ner på bilderna så ja ni ser resultatet! Men det är svårt att vara snygg i ansiktet samtidigt som man hoppar så, don't judge me ;)
 
 

Elin Goes Black n White


Färgglada rååååd

Whoop whoop! Hej alla! Passa på att spana in mitt projektarbete. Bara att klicka på bilden nedan!
 

I Got You

 
Gammal bild på Ebba and Moi! #BlandarOlikaSpråk

Little Elin

Hittade lite gamla bilder på mig som låg i en mapp på datorn! Tog typ alltid kort på mitt hår när det var nyklippt för att jag alltid tyckte att det var så snyggt stylat då ;) den första bilden är en sådan nyklippt-hår-bild.


Spex on a sun(ny)day


Studentskiva

Tagga studentskiva ikväll!
 
Vi höres ! BYE BYE :)

RSS 2.0