Strike a Pose

Imorgon är det saco-mässa som står på schemat. Är så avundsjuk på alla dem som vet vad de vill bli. Har själv suttit här i flera timmar och tittat igenom olika utbildningar och skolor. Fått lite förslag och snackat igenom en hel del utbildningar med mamma. Ska på många föreläsningar imorrn och hoppas bli lite klokare av det.
Let's hope so!


Fantastiskt !


2012-11-28

Bättre att bli ful på bild med flit. Men ser allvarligt talat ut som ett träsktroll på första bilden. Haha, mycket vackert. Men spexet är lixom en del av mig så varför inte visa upp det på bloggen som ju faktiskt handlar om, mig ?? :p
 
I somras så köpte jag en toning som har legat i mitt rum sen dess. Förut sa jag att jag skulle använda den efter skolfotot, men sköt upp det ett x antal gånger. Funderade lite i helgen och tänkte att "Nej nu gör jag det". Så igår fick jag lite hjälp av min sis som har tjatat på mig att tona det ;)
 
Kanske inte syns som bäst på just denna två bilder, men är brunhårig nu iaf :)))
 

Taylor Swift

En låt ifrån hennes nya skiva RED som kom för ett tag sen!
 Love it!
 

då va man ledig då

FREDAG hell yeah!
Idag var det NP i Svenska så både började och slutade tidigare än en vanlig fredag. Trevlig start på helgen ;) Mindre trevligt är att jag håller på att bli sjuk. Satt under provet och försökte att inte snörvla allt för mycket. Men lite svårt när man sitter med huvudet nedböjt i flera timmar.
Okej Elin, too much information kanske??
 
När jag skrivit klart käkade jag och Sofia som blivit klara samtidigt (tajming!), Karin och Kenny lunch. Snackade om tema till studentskivan. Vi försöker övertala folk till 50-talstema ;)
Drog sen till bussen. Hade tänk åka in till stan och ta lite foton till mitt projektarbete men orkade helt enkelt inte.
Skjuta upp saker ftw ...
 
Haha ja det var min dag hittills ;)
PUSS&KRAM
 

2012-11-22

Börjar halv två idag. Chill! Sitter hemma och pluggar lite inför ett prov i webbdesign. Usch, grått och kallt ute. Det är vid såna tillfällen jag önskar att jag hade en bil, och ett körkort ;)
 
Igår på kvällen mötte jag några kompisar och vi satt och snacka på ett ställe vid medborgarplatsen ett tag innan vi åkte till Collage. Som sagt, skönt att börja sent idag :)
 
Härlig bildkvalitet ;)

Framtiden

Usch ! Jag blir så himla stressad av att tänka på den. Det känns som att det varje vecka är någon som frågar:
"Elin  vad ska du göra efter gymnasiet ?"
Gud jag vet inte! 
 
Ett tag var jag jättepeppad på att vara Au Pair men läste sen att man behövde typ 100 timmars erfarenhet av barn, så... nej det funkade inte. Sen för nån vecka sen fick jag nåt ryck att jag skulle jobba ett år och sen börja plugga men nu är jag ute på nätet och letar efter högskoleutbildningar. Gör test som "Vad passar du som?". Som om ett test skulle kunna ge mig svaret på vad jag ska syssla med tills jag blir pensionär. Skulle varit så lätt om jag bara föddes in i ett skrå som på medeltiden, haha - Jag är skolskadad.
 
Är högskolemässa om två veckor nu så måste vara lite förberedd innan jag ska dit. Så jag inte bara irrar runt utan att veta vart jag ska.
 
Har alltså inget jättebra svar på den frågan, än iaf ! Tiden visar vad som händer. För nåt måste jag ju hitta på, vet bara inte vad det blir, än, som sagt.
 

spex !

Nyligen kom skolfotona och med det spexfotot. Inte för att vårat hade något tydligt tema, men upp på bloggen ska det sen iaf! ;)

PUSS&KRAM

Shake It Out


ännu en torsdag

Tänk vad många dagar som liknar varandra egentligen. De dagarna när man gör precis samma saker som man nästan alltid gör. Många av de dagarna minns man inte ens. Bara om det hände något speciellt den dan som gjorde den minnesvärd. Livet går i så himla mycket rutiner egentligen. Ja... i alla fall de dagarna då man är i skolan.

Även om det är de speciella och bästa dagarna man minns tydligast så är det ändå de händelselösa och "vanliga" dagarna man längtar tillbaka till under vissa skeden i livet.

PUSS&KRAM

Med kylan så är jag nu inne i min mössperiod igen
#MössaIsTheShit

VÄDUREN

Okej, jag erkänner, jag tror på horoskåp. Veckorevyn lägger ut det varje vecka, och när jag läste det nu på eftermiddagen så tänkte jag: stämmer... Stämmer... STÄMMER !
 
Det är klokt att börja den här veckan, och månaden, med en lite lugnare ton, kära Vädur. Det har varit lite krångel med ekonomin, kanske har du gjort en stor investering eller gett dig själv en extra treat, och det här känns lite extra i plånboken nu. Försök vara lite sparsam ett tag. Ta istället för dig av en vecka som duschar dig i kärlek. Varenda dag ger en liten romantisk gåva denna vecka. Grab it!
 
´Lyxade till det nu i helgen faktiskt. Haha. Dragkedjan på mina gamla vinterskor pajade så inne i stan köpte jag ett par efterlängtade Dr. Martens. Sved lite i plånboken, men förr eller senare skulle jag ju ha dem så varför inte nu? ;)
 
Sen har jag sett några Gilmore Girls-avsnitt och blev grymt sugen på att se resten. Så jag gick in på cdon och kollade vad det kostade. Alla 7 säsongerna hade kostat 1999 men med 75 % rea, bara 499 !! Så jag var ju bara "tvungen" att köpa . Så nu kommer den jäteboxen med posten snart, haha x)


RSS 2.0